UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 26.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Нові гості – нові тости!

Днів: 8
Тбілісі - Мцхета - Сігнагі - Боржомі - Бакуріані -Тбілісі
Грузія

Гарантовані дати заїздів з 01.04 - 30.10.22:
щоп'ятниці та щонеділі

8 днів / 7 ночей

День 1.

Київ - Тбілісі

 Прибуття в Тбілісі. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 1 - Київ - Тбілісі День 1 - Київ - Тбілісі День 1 - Київ - Тбілісі День 1 - Київ - Тбілісі
День 2.

Тбілісі - Мцхета

 Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї грандіозної архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Відвідаємо красивий і гордий символ міста, храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і колишній в минулому фортецею і резиденцією грузинських царів.
Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший і древній пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста». І, звичайно ж, відвідаємо сучасний міст, якому було дано назвe Міст Миру президентом країни. Міст є другим у світі за складністю архітектури. Так само ми прогуляємося парком Ріке. Далі ми побачимо на лівому березі моста храм Сіоні знаменитий своїми чудотворними іконами.
Далі у нас буде можливість відвідати гостинну грузинську селянську родину, де проведемо дегустацію грузинських вин і чачі і отримаємо уроки грузинської кухні і скуштуємо селянський грузинський смачний обід, який Вам запам'ятається на довго. Вино домашнього виготовлення 2-х сортів - червоне, біле, чача 2-х сортів - біла і підфарбована. Дегустатор - винороб повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії.
Екскурсія в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі а щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим. Ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Повернення в Тбілісі. Вечеря в ресторані, де Ви спробуєте декілька різновидів національних хачапурі: імеретинський, мегрельський і аджарський.

День 2 - Тбілісі - Мцхета День 2 - Тбілісі - Мцхета День 2 - Тбілісі - Мцхета День 2 - Тбілісі - Мцхета
День 3.

Кахетія - Сігнагі - Тбілісі

Сніданок у готелі. Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 року які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно, а спустившись до її чудотворних джерел, можете загадати бажання, яке обов'язково збудеться (піша прогулянка 30 хв).
Відвідаємо винні погреби, де нас чекає дегустація різних сортів вина і чачі і за обідом, насолодимося кахетинською кухнею.
Повернення в Тбілісі. Трансфер на вечерю в один з кращих ресторанів Тбілісі, де Вас чекає національна смачна вечеря і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі.

День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі
День 4.

Тбілісі

 Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Чи побачимо красу грузинських гір завдяки екскурсії Ананурі-Гудаурі - Казбегі
• Історія Грузії відкриється перед Вами на екскурсії Горі (музей Й.В. Сталіна) - і Уплисцихе кам'яне місто.
• Отримати насолоду від краси монастирського комплексу «Давид Гареджі», розташованого в скелях Кахетинського регіону.
• Пізнати неймовірну красу Грузії, Ви зможете на екскурсії Вардзіа - Ахалцихе - Рабат.

День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі
День 5.

Боржомі

 Сніданок у готелі. Виїзд на екскурсію до міста-курорту Боржомі, який славиться своїми неповторними пейзажами, густими хвойно-листяними лісами і всесвітньо відомими мінеральними водами. Ми обов'язково зупинимося для дегустації мінеральної води «Боржомі» прямо з джерела. А бажаючі можуть провести час в парку «Харагаулі».
Далі вирушимо в Бакуріані - найстаріший гірськолижний курорт Кавказу, який поєднує в собі найчистіше високогірне повітря і аромат хвойних лісів, розташований на висоті 1800 м над рівнем моря. Ця частина Грузії славиться своїми лікувальним кліматом. Велика кількість сонячних днів в році, прекрасні люди, відома грузинська гостинність, грузинська кухня приваблюють сюди не тільки місцевих любителів зимового спорту, але і шанувальників здорового відпочинку з усього світу.
(При бажанні всієї групи, можна замінити екскурсію в Боржомі і Бакуріані, на екскурсію Горі і Уплисцихе, доплата на місці тільки за вхідні квитки.)
Тут же Вас чекає смачний національний обід. Повернення в Тбілісі.
Вечеря в ресторані національної кухні-скуштуємо ще одне блюдо грузинської кухні - хінкалі.

День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі
День 6.

Тбілісі

Cніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
Винний тур до Кахетії. Вирушаємо на схід Грузії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000, які існують в світі. Шлях в цей п'янкий край лежить через Гомборский перевал, Нову Шуамту. І нарешті, Телаві - адміністративний центр Кахетії, куди так і не додзвонився відомий Міміно. Відвідаємо монастир Алаверди - собор святого Георгія, заснований в 11 столітті. Висота собору близько 50 м, що є однією з найвищих церковних будівель Грузії. Завітаємо до палацу князя Олександра Чавчавадзе в Цинандалі, в цьому палаці побачимо унікальний парк, винний завод, в погребах якого зберігаються вина, найдавніше з яких було зроблено ще в 1814 році. Проведемо дегустацію кращих вин (5-ти кращих кахетинських сортів вин). Побачимо дерево, вік якого перевищує 900 років, а так само історичні об'єкти Телаві. Щоб перейнятися і зрозуміти, що таке поєднання грузинських виноробних традицій з західними стандартами якості, ми відвідаємо винний дім «Шухманн Вайнс» і продегустуемо 2 сорти вина.
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 6 - Тбілісі День 6 - Тбілісі День 6 - Тбілісі День 6 - Тбілісі
День 7.

Тбілісі - Кутаїсі

 Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Екскурсія в Кутаїсі з відвідуванням печер: Прометей або Сатаплі. Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, яке був заснований приблизно 40 століть тому, колишня столиця західного грузинського царства Колхіди, з якою пов'язаний міф про Золоте Руну і Аргонавтів. Відвідування Монастиря Баграті, який знаходиться на самому древньому місці - пагорбі Укемеріон. Монастир Моцамета, славиться давніми повір'ями - монастир виконує бажання, далі монастир і академія Гелати заснована великим грузинським царем Давидом IV - будівельником. Цей середньовічний монастир є спадщиною ЮНЕСКО з 1994 року. Храм є культурним і релігійним центром Грузії. Відвідаємо унікальну природну печеру «Прометея» в місті Цхалтубо, недалеко від Кутаїсі.Тут же по підземній ріці можна покататися на човні - відчути містичну атмосферу місця. Родзинкою екскурсії цього дня стане заповідник «Сатаплі». Сліди динозаврів, карстові печери, калхідскі ліса з реліктовими видами дерев, і неймовірна панорама в поєднанні з сучасною інфраструктурою справить на Вас незабутнє враження.
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі
День 8.

Тбілісі

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів.
Трансфер в аеропорт Тбілісі.
Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфер в аеропорт і назад під всі авіа перельоти без доплат (тільки в дати туру);
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!
• Транспортне обслуговування в період туру;
• Проживання в готелі обраної Вами категорії зі сніданками:
Розміщення ECONOM - готелі 3*економ(Toma’s house);
Розміщення STANDART - готелі 3*стандарт(Альянс, Эпік, Графіка);
Розміщення CLASSIC - готелі 4*економ(Неаполь, Maria Luis).
• Вартість зазначених у турі екскурсій (Тбілісі, Мцхета, Сігнагі);
• Екскурсії по програмі;
• Обслуговування кваліфікованого гіда;
• Всі вхідні квитки;
• Підйомники в Тбілісі на «Нарікала»;
• 1 вечеря в ресторані національної кухні з шоу програмою і вино;
• 3 національних обіди під час екскурсій по маршруту (без алкогольних напоїв);
• 2 вечері в національних ресторанах (без алкогольних напоїв);
• Майстер клас національної кухні;
• 2 дегустації вина і чачі по маршруту.
Додатково оплачується:
• Авіа переліт Київ-Тбілісі-Київ - від 2000 $;
• Додаткові екскурсії;
• Додаткове харчування, особисті витрати;
• Страховка;
Додаткова ніч у Тбілісі до / після туру:
• в готелях 3 *економ: сингл 45$, дабл 60$, тріпл 72$
• в готелях 3 *: сингл 66$, дабл 78$, тріпл 102$
• в готелях 4 *економ: сингл 72$, дабл 84$, тріпл 114$
• в готелях 4 *: сингл 114$, дабл 132$, тріпл 180$
Вартість доп. трансферу в одну сторону: 1-3 чол - 25 $, 3чел -35 $ мінівен, 4-6чел 40 $

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638