UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

З любов’ю із Франції

Днів: 16, без нічних переїздів
Львів-Нюрнберг- Париж- Замки Луари- Коньяк- Ла-Рошель * - Бордо- Сент-Емільйон *- Срібний берег Атлантичного Океану - Аркашон-Лурд * - Тулуза- Каркассон * - Діжон - Бон * - Цюріх-Зальцбург
Австрія
Німеччина
Франція
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
 
Нормандія, Іль-Де-Франс, Пуату-Шарант, Аквітанія, Південь - Піренеї, Бургундія !!!
+Відпочинок на океані!

Спокійний і розмірений тур для відпочинку …


День 1.

Львів

 09.00 Виїзд зі Львова. Переїзд по території Польщі. Поселення в готель на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Нюрнберг

 Сніданок.
Імперський Нюрнберг – імперське місто запрошує на прогулянку на найзнаменитішу ринкову площу країни із Фонтаном сорока фігур, Будинком Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, п'ятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург вісімдесятьма збереженими вежами і численними брамами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличках . Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
«Секрети Баварського пивоваріння» (23€/18€). Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюренбергской пивоварень "Tucher", розкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ... Ночівля Німеччина.

День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг День 2 - Нюрнберг
День 3.

Париж

 Сніданок. Переїзд у Францію.
І ось Вона ... довгоочікувана Франція - країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць .... Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Є можливість здійснити прогулянку по таємничій Сені (13€/10€), побачивши красу мостів і Нотр-Дам ...
Поселення в готель. Ночівля Франція.

День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж День 3 - Париж
День 4.

Париж - Діснейленд

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Для бажаючих:
Париж прекрасний, але є ще одне чудове місце розкоші і величі у Франції ... Королівська резиденція Версаль. Екскурсія "Банти і діаманти" (26€+вх.квиток).Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Повернення в Париж. Для всіх бажаючих "Енциклопедія віків - Лувр"(21€+вх.квиток). Наш екскурсовод запросить Вас в Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Пропонуємо екскурсію

День 4 - Париж - Діснейленд "Легендарний Монмартр" (18/10€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секре Кер.

«Діснейленд» (23€ + вх. квиток). Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не затихає музика, не слабшає свято і не вичерпуються веселощі ...
Ночівля на території Франції.

День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд День 4 - Париж - Діснейленд
День 5.

Париж - Нормандія

 Сніданок. Вільний час в Парижі. Для бажаючих:
"Сентиментальна Нормандія" (68€/30€). В цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де приголомшливо красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Старовинний Руан - найбільше норманське місто. Ми вирушимо в Довіль - до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль. 
Повернення в Париж ...
Відоме кабаре "Мулен Руж" (час заходу 23:00 - 118€). Це яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан ... Самостійне повернення в готель. Ночівля.

День 5 - Париж - Нормандія День 5 - Париж - Нормандія День 5 - Париж - Нормандія День 5 - Париж - Нормандія
День 6.

Долина Луари

 Сніданок. Виселення з готелю.
Бог благоволив до Франції ... Одне століття плавно перетікає в інше на берегах Луари ... Тепер залишилися тільки одні свідки колишніх подвигів і зрад, трагедій, весіль і карнавалів ... Старовинні замки .... Серце Франції - долина казкової річки Луари, береги якої всіяні замками - примхами французьких королів, створеними великими геніями. Тут переплелися таємні історії Франції, життя закоханих монархів і прекрасних жінок. Всі вхідні квитки оплачуються додатково. Нас чекає Амбуаз затишний замок, прославлений самим Леонардо Да Вінчі. Вільний час в Амбуазе. Для всіх бажаючих:
«Вілландрі» (23Є+вх.билет). Вілландрі відрізняється від інших замків Луари своїми дивними трирівневий садами, аналогів яким немає більше ніде в світі! Нас чекають "Сади любові", "Самшитові вітальні", незабутня атмосефера спокою й умиротворення. Ночівля на території Франції.

День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари День 6 - Долина Луари
День 7.

Ла-Рошель

 Сніданок.
Сьогодні нас чекає ще один регіон Франції: Пуату - Шаранта. На Південному-заході Франції, на річці Шаранта розташоване місто Коньяк, що дало ім'я знаменитому на весь світ вишуканому алкогольному напою аристократів. «Істинний напій богів» на думку Віктора Гюго! Дух коньяку витає в повітрі цього міста .... Вільний час.
Запрошуємо на Дегустацію коньяків (30€). Фахівці кажуть: «Коньяк не п'ють, коньяком насолоджуються !!!" Чому Коньяк називають коньяком? Відповіді ми отримаємо тут ...

День 7 - Ла-Рошель Для всіх бажаючих поїздка в Ла-Рошель (38€/30€). Ла-Рошель – живе портове місто, де жителі не мислять свого життя без моря ... Середньовічні вежі над входом в старий порт, тихі вулички. 

Повернення в Коньяк. Переїзд і поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 7 - Ла-Рошель День 7 - Ла-Рошель День 7 - Ла-Рошель
День 8.

Бордо

 Сніданок. Переїзд в Бордо.
Сьогодні нас чекає Аквітанія. Цей регіон, розташований він на південному заході країни, французи називають "іншим півднем Франції". І почнемо ми з Бордо. Бордо - найпівнічніший з південних міст. Місто володіє монументальним надбанням, яке відображає його історію: багату, метушливу і завжди торгівельну. Екскурсія по місту. Вільний час.
Що Ви скажете на те, щоб відвідати «середньовічне містечко» в самому серці французького виноробства?
Сент-Емільйон .... (30Є/18Є). Місто, де проживають 150 чоловік і відвідують близько 1 мільйона туристів на рік!
Місто, поцятковане середньовічними катакомбами, де зараз знаходяться винні льохи знаменитих виноробних Замків Сент-Емільона ... Який би маршрут ми не вибрали, це місто - музей під відкритим небом повертає вас на кілька століть тому. Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 8 - Бордо День 8 - Бордо День 8 - Бордо День 8 - Бордо
День 9.

Відпочинок на океані - Атлантика

 Сніданок.
Сьогодні нас чекає Срібний Берег Атлантичного океану і Аркашонскій Залив. Огляд найбільшої піщаної дюни в Європі - Дюна дю Пюла. Екскурсія в місто Аркашон. Аркашон - старий курорт, його називають містом 4-х сезонів. Ми під'їдемо до Аркашонскої затоки. Нас чекає екскурсія на устричне господарство з дегустацією устриць і білого вина. Для бажаючих прогулянка на катері (дод. Оплата). На узбережжі шумлять сосни, хлюпається море, роблячи набіги на піщані пляжі. Свіжий вітерець несе прохолоду. Райське місце!
Поселення в готель на території Франції (готель знаходиться на віддаленій відстані від океану). Ночівля.

День 10.

Відпочинок на океані - Атлантика

 Сніданок. Відпочинок на океані -Атлантіка.

День 10 - Відпочинок на океані - Атлантика Для всіх бажаючих поїздка в країну Басків і курорт Біарріц (38€/18€) ... Можливість покупатися в океані на іспанській стороні. Нас чекає літня столиця Іспанії - місто Сан-Себастьян. Він розташований навпроти Біскайської затоки і оточений зеленими горами. Сан-Себастьян - один з найбільш елегантних і фешенебельних морських курортів Іспанії, це місто з рисами вишуканості, відмінного смаку й витонченості.

Ночівля на території Франції (готель знаходиться на віддаленій відстані від океану). Ночівля.

День 10 - Відпочинок на океані - Атлантика День 10 - Відпочинок на океані - Атлантика День 10 - Відпочинок на океані - Атлантика День 10 - Відпочинок на океані - Атлантика
День 11.

Лурд

 Сніданок. Переїзд в регіон Південь - Піренеї.
Це Франція контрастів, тут відчувається вплив рабської культури і іспанської, все побачене збережеться в нашій пам'яті надовго. "Місце паломництва Лурд" (18Є). Чудо ... Чуючи це слово, кожен з нас реагує по-своєму: хтось з недовірою, хтось з цікавістю, а хтось з благоговінням, визнаючи за Таємної право залишатися Таємницею. Лурд- невелике місто на півдні Франції - відомий як місце, де відбувалося і продовжує відбуватися чимало чудес. Розташований в мальовничій долині в передгір'ї Піренеїв, це містечко стало одним з найбільших паломницьких центрів, куди щорічно з усього світу приїжджають мільйони паломників, прагнуть знайти там духовне і фізичне зцілення. Можливо і до нас прийде просвітлення, гармонія і радість в душі .... Вільний час. Переїзд в Тулузу.
Екскурсія "Стильна столиця Франції". Тулузці стильно одягаються, стильно живуть і також стильно обідають. Ми прогуляємося по тихим і стильним вуличках Тулузи. Особливий шарм надає їм будови з червоної цегли, який змінює свій колір залежно від освітленості. Так, вранці місто одягнене в рожевий колір, вдень в яскраво-червоний, а ввечері воно переодягається в таємничий пурпуровий. Самі французи називають Тулузу "рожевим містом" і більше непостійного місця у Франції нам не знайти. Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 11 - Лурд День 11 - Лурд День 11 - Лурд День 11 - Лурд
День 12.

Каркасон - Діжон

 Сніданок. Вільний час в Тулузі. Можливість відвідати екскурсії на вибір:

День 12 - Каркасон - Діжон "Книга в камені - Каркассон" (38€/30€). Ми завжди з якимось азартом і завмиранням серця читаємо книги і дивимося фільми про часи лицарів і прекрасних дам, турнірів і запеклих сутичок, романтичних подвигів. Сьогодні ми побуваємо в ті часи. Ми відправимося в середньовічний Сіте або фортецю Каркассон. Каркассон - це не просто лицарський замок, а ціле місто-фортеця, складний оборонний комплекс. За старовинною легендою, дружина мусульманського царя Балаака, яку прозвали Дамою Каркас, ми почуємо цю історію і побачимо цю фортецю.

Повернення в Тулузу. Переїзд в Бургундію. Ласкаво просимо в Бургундію, країну знаменитих вин Жевре-Шамбертен, Поммар, Романе-Конті і Монтраше. Це край виноградників, безтурботних містечок і дахів з глазурованою кольоровою черепицею. Вечірня прогулянка з супроводжуючим "Діжон - місто Бургундських герцогів і вин". Діжон знаходиться в зеленому кільці пагорбів і виноградників, це місто прекрасної старовинної архітектури, в ньому десятки палаців і храмів.
Поселення в готель на території Франції. Ночівля.

День 12 - Каркасон - Діжон День 12 - Каркасон - Діжон День 12 - Каркасон - Діжон День 12 - Каркасон - Діжон
День 13.

Бон

 Сніданок. Вільний час в Діжоні.
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію "Золоті схили Бургундії" (60€/30€). Бургундія - найстаріша провінція Франції. Це поєднання готики, каналів, невеликих річок і нескінченних виноградників. Візитна картка Бургундії - її вина. З півночі на південь випрати виноградники, століттями приносили багатий урожай і радість любителям вин. Центральна частина винної Бургундії, "Золотий схил". Ми прямуємо в бік столиці Бургундських вин - місто Бон. Тут розташовані найвідоміші виноробні господарства, де виробляються безцінні марки великих бургундських вин: Жевре-Шамбертен, Вон-Романе, Нюі- Сен-Жорж. Бон -средньовічнемістечко. Він повністю зберігся за своєю фортечною стіною. Пішохідна екскурсія по місту. Переїзд в Епуасс. Містечко, відоме на весь світ виробництвом однойменного сиру. Великим шанувальником Епуассу був сам Наполеон. Дегустація сиру і бургундського вина в одному з льохів. У нас попереду - незабутній день .... Ночівля.

День 14.

Цюрих - Штайн-ам-Райн

 Сніданок. Переїзд в Швейцарію.
Швейцарія -це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки. Екскурсія в один з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям.

День 14 - Цюрих - Штайн-ам-Райн "Головне - не квапитись!" (38€/30€). Переїзд з Цюріха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка по вузеньких вуличках з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, які летять з неймовірною швидкістю потоки прозорої води, свіжість піднімається в повітря, і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій ....

Ночівля в Німеччині.

День 14 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 14 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 14 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 14 - Цюрих - Штайн-ам-Райн
День 15.

Зальцбург

 Сніданок. Переїзд в Австрію.
Для бажаючих екскурсія "Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів" (13Є/10Є). Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто, де народився Моцарт .... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі .... Нас заманюють середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут безліч кафе, пивних, ресторанчиків і магазинчиків, торгують всякою всячиною - від оригінальних сувенірів до відомих зальцбурзьких цукерок ....
Ночівля на території Угорщини.

День 15 - Зальцбург День 15 - Зальцбург День 15 - Зальцбург День 15 - Зальцбург
День 16.

Львів

 Сніданок. Перетин кордонів.
Прибуття до Львова близько 22.00 (залежить від часу перетину кордону).

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками.
• оглядові екскурсії в містах: Нюрнберг, Париж, Коньяк, Бордо, Тулуза, Діжон, Цюріх
Додатково оплачується:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
Візовий центр 30 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
!!! Міський податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч
У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 388 €.
• Для туристів, охочих подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка 3%. Кількість місць обмежена (4-5) та їх нумерація може змінюватись залежно від конфігурації автобуса.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна к-ть для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638