UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 06.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Чому бути тому не минути і нам доведеться зустріти те, що неминуче трапиться ....

Англійські канікули ... В гостях у Гаррі Поттера

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Краків - Берлін - Амстердам - Единбург - Лондон - Рейнські замки* - Львів
Бельгія
Велика Британія
Нідерланди
Німеччина

Канікули - час знаходити нових друзів, подорожувати
і дізнаватися багато нового і корисного!!
ТУР З практики англійської мови!

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!


У цьому турі ми відвідаємо:
Місто, де символом є дракончик -в Кракові.
Покатаємося на машині часу в Берліні, побуваємо в Зоопарку і спробуємо смачний шоколад
в Ritter Sport. Поплаваємо на кораблику в Амстердамі, подивимося на життя голандських сіл,
навчимося робити кломпи і вирощувати тюльпани.
Побуваємо в Шотландії. Там, де чарівні звуки волинки, древні герої горців і величні замки. Навчимося чаклунства і магічною історії в Хогвартсі 
Побуваємо в гостях у Королеви Великобританії - в Лондоні. Подивимося на Оксфорд і Стоунхендж!
Відвідаємо студію Warner Brothers!
Нас чекають Замки Рейну і багато-багато веселих пригод!
Повторимо Англійську мову, знайдемо нових друзів і чудово проведемо час!

День 1.

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Аккорд Тур" здійснюється з тур комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Аккорд тур. На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур.
Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. Дістатися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з ж/д. вокзалу. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
8:30 Відправлення в тур. При швидкому перетині кордонів невелика прогулянка по Кракову. Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтись по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци. Вечеря *. Переїзд по території Польщі. Ночівля.

День 2.

Сніданок.
Переїзд в найбільший у світі критий аквапарк Tropical Islands Resort (Вх.квиток). Тут ми зможемо отримати все про що давно мріяли. Прогулянку по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати павичів і фазанів, по справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море» з двома островами, «Лагуна Балі» і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі: «Таїланд» , «Малайзія / Борнео», «Балі», «Полінезія», «Конго» і «Амазонка». У парку щодня проходять денні вистави, що привертають глядачів дивовижними танцями і неповторним колоритом.
Або для бажаючих екскурсія "Берлін-подорож в машині часу" (18Є). Нетривала екскурсія по місту з урахуванням сприйняття маленьких мандрівників. Дітей вражає яскраве і незвичайне, тому наш екскурсовод покаже найцікавіші пам'ятники і розповість про них. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Вільний час. Для бажаючих: Можливість відвідати Берлінський зоопарк (вхідний квиток). Один з найбільших зоопарків Європи, а за кількістю видів тварин займає перше місце у світі. Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. При вигляді різнокольорових квадратних упаковок відомого шоколаду, розкладених у вітринах, скриньках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно ставиться до цих вишуканих ласощів. Переїзд в Німеччину. Вечеря *. Ночівля.

День 2 - День 2 - День 2 -
День 3.

 Сніданок.
"Тиха Голландія" (23 €). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякова дихає народним духом голландських промислів. Переїзд в Амстердам. Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної історії. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Прогулянка по каналах Амстердама на прогулянковому кораблику (13 €). Залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама .... Вечеря *.
Переїзд в порт. Посадка на пором Amsterdam- Newcastle. Ночівля на поромі (в каютах).

День 3 - День 3 - День 3 - День 3 -
День 4.

Едінбург

 Сніданок на поромі (оплачується додатково). Прибуття в Ньюкасл. Переїзд до Шотландії.
Велична Шотландія - країна мальовничих гір, вкритих вересом, глибоких і льодових гірських озер, широко розкинулись серед казкових замків і теплої душевної гостинності. Шотландія - це чарівні звуки волинки, давні перекази про героїв Горців, та Непереможені клани, кілти, і величні замки.
Прибуття в Единбург, одне з найкрасивіших міст Європи, яке розкинулось на пагорбах біля Північного моря. Його палаци і пам'ятники побудовані на скелях, велично підносяться над містом і над навколишніми пейзажами. Единбург- це ряди середньовічних будинків на Королівській Милі, старовинні вежі на тлі неба, замок побудований на вершині скелі в самому центрі міста. У Старому місті відчуваєш себе так, як ніби останні двісті років пройшли повз Единбурга. Нас чекає екскурсія по Единбургу. Единбург це не тільки середньовічна архітектура і пам'ятники. Це і переповнені галасливі паби і ресторани відкриті до пізньої ночі, вулиці з безліччю музикантів, художників і комедіантів. Місто живе своїм життям і нас зануритися. Для бажаючих відвідування Единбурзького замку. (Вхідний квиток оплачується додатково). Вільний час запрошує . Пропонуємо відвідати на вибір:
«Королівська резиденція» (16 € + вхідний квиток). Заснований як монастир, палац Холіруд в Единбургу є офіційною резиденцією королеви Шотландії. Розташований в кінці Королівської Милі, палац Холіруд тісно пов'язаний з бурхливим минулим Шотландії, в тому числі з Марією Стюарт, королевою шотландців.
«Королівська Яхта Британія» (16 € + вхідний квиток). Це плавучий палац, який служив британській королівській сім'ї протягом більш як сорока років. На палубах розташовуються елегантні апартаменти, приміщення екіпажу, машинне відділення. На королівській палубі знаходиться Royal Tea Room - Королівська Чайна.
Вечеря *. Ночівля в Шотландії.

День 4 - Едінбург День 4 - Едінбург День 4 - Едінбург День 4 - Едінбург
День 5.

 Сніданок. Вільний час в Единбурзі. Екскурсії на вибір:
Для всіх бажаючих "В гості до Гаррі Поттера - Хогвартс" (30 € + вхідні квитки). За словами викладача магічною історії, Катберта Бінса, Хогвартс був заснований близько тисячі років тому чотирма чарівниками. Саме тут навчають дітей магії. Біля стін Хогвартса проходив перший політ Гаррі, після якого професор Мак Гонагалл вирішила взяти його в команду з квідичу. Ймовірно, що Хогвартс є єдиною школою магії у Великобританії. І ми з Вами зможемо також трохи повчитися, наприклад, взявши пару уроків польоту на мітлі :-) А насправді, на Півночі Англії, майже на кордоні з Шотландією, знаходиться величезний замок Енік (Alnwick) - родовий маєток герцогів Нортумберленд. Повернення в Единбург. Нас чекає майстер клас по магії, літання на мітлі і багато всяких сюрпризів.
Переїзд на нічліг. Вечеря *. Ночівля в Англії.

День 5 - День 5 - День 5 - День 5 -
День 6.

Лондон

 Сніданок. Переїзд в Лондон.
ПЕРЕСУВАННЯ ПО Лондоні на громадському транспорті. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном - велика автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, Кенсінгтонські сади, торгову вулицю Оксфорд Стріт, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла ...
Вільний час. Для бажаючих можливість відвідати:
Лондонський Тауер (30 € + вхідний квиток) - один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був недоступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження ... А зараз це місце приваблює величезну кількість туристів.
«Лондонський Око» (резервація + квиток 33 €). Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття - як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудовано до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор Св. Павла, Вестмінстер ... і багато іншого!
«Вечірнє чаювання по-англійськи» (16Є + оплата по меню). Про стару добру Англію давно ходить багато чуток, легенд, різних історій ... Одна з них - перевірена часом традиція британського чаювання рівно в 5:00 вечора. Іноді британці навіть жартують з цього приводу: якщо комусь заманеться коли-небудь захопити їхню країну, то треба робити це рівно в 5:00 вечора ... Цю традицію заклала герцогиня Бедфорд - одна з фрейлін королеви великої Британії - Вікторії, а ми її продовжимо, як і всі жителі Англії. Відкладемо всі турботи в сторону і насолоджуємось таїнством чайної процедури .... Вечеря *. Ночівля в Англії.

День 6 - Лондон День 6 - Лондон День 6 - Лондон День 6 - Лондон
День 7.

Лондон

 Сніданок. Вільний день в Лондоні. Для бажаючих можливість відвідати на вибір:
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни - Букінгемскій палац (36Є / 18Є). Букінгемський палац - офіційна лондонська резиденція британських монархів і основна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.
ПЕРЕСУВАННЯ ПО Лондоні на громадському транспорті. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Для всіх бажаючих пропонуємо: "Науковий підхід, містика і трохи казки ..." (48 € + вхідні квитки). Почнемо з Оксфорда. Це чудове місто відоме на весь світ своїм найстарішим у всьому світі університетом, який був закладений ще в 11 столітті. Чудова архітектура, захоплюючі історії, унікальна атмосфери студентського середовища робить Оксфорд неповторним і цікавим для людей будь-якого віку. Багато сцен школи Хогвардс знімалися в Оксфордському університеті, особливо в церкві коледжу Крайтс, включаючи сходи, з яких місіс МакГонагал вітає учнів, парадний зал бібліотеки Бодлейн, де знімалася їдальня школи та багато інших епізоди.
Немає жодної іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії давньої Британії, як відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Напевно, кожна людина, яка абсолютно не цікавиться подорожами та іншими країнами, хоча б раз у житті чула про Стоунхендж. Стоунхендж - місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені та любителі всього таємничого. Це кам'яна мегалітична споруда можна сміливо назвати найвідомішим пам'ятником давнини. Повернення в Лондон. Вечеря *. Ночівля в Англії.

День 7 - Лондон День 7 - Лондон День 7 - Лондон День 7 - Лондон
День 8.

Лондон

 Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих можливість відвідати:
ПЕРЕСУВАННЯ ПО Лондоні на громадському транспорті. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
"Відвідування студії Warner Brothers" (30 € + вхідний квиток) на цій екскурсії ми з вами опинимося в справжньому світі Гаррі Поттера !!! У двох величезних павільйонах і на вулиці представлені фрагменти знімальних майданчиків, велика кількість реквізиту, костюми героїв, невидимі у фільмі пристосування і механізми. Тут і натуральна голова Гегріда (так-так, саме голова, адже її носив високий дублер актора), брязкає зубами злісна книга, повністю обладнаний кабінет Домблдора, будинок сімейства Візлі, в якому спиці самі в'яжуть, праска сама гладить, а сковороди самі себе миють . Також тут є великий магазин, де можна придбати безліч сувенірів - від магнітиків і шоколадних жаб, до костюмів героїв !!!
Прогулянка "Минуле і сьогодення і екскурсія в Британський музей" (10 €). Ковент Гарден - один з найбільш унікальних районів Лондона з його відомим Королівським Будинком Опери, Сохо - дивовижний район Лондона, що живе своїм життям, Пікаділлі Серкус, Чайнатаун - китайський анклав в серці Англії ... Британський музей своїм багатством перевершує навіть Лувр. Художня колекція Ганса Слоуна, колекція рукописів Харлейна, первісне суспільство, древній Єгипет, стародавня Греція, Рим, середньовічна історія і наступні століття, монети і медалі, гравюри та малюнки. Безліч безцінних скарбів ми побачимо і почуємо про них. Вхідні квитки в музей безкоштовні, але якщо хочете почути екскурсію, пропонуємо відвідати цей факультатив.
Вестмінстерське абатство (30 € + вхідний квиток). Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з 11 ст. коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві.
Прогулянка «На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан» (13 € + вхідний квиток). Темза - рушійна сила Лондона. У ній як у дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найбільш відомих у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль у житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів. Переїзд на пором. Поромна переправа. Вечеря *. Ночівля на території Бельгії.

День 7 - Лондон День 7 - Лондон День 7 - Лондон День 7 - Лондон
День 9.

Лондон

 Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... "Замки романтичного Рейну" (23 € + вхідні квитки). Велична річка, обрамлена середньовічними замками та старовинними фортецями, прославлена численними легендами і оповідями, протікає серед рейнських гір, в одному з кращих винних ландшафтів Німеччини. Романтичний Рейн - це також долина прекрасної німфи Лорелеї. Неприступний замок Марксбург, легенди про гордих дів з Обервезель, семи велетнів, хороброго лицаря Зигфриде, ворожих братів, дівчині Гуті і бідного лицаря Рихарде запрошують познайомитися з цим чарівним і неповторним ландшафтом. Вечеря *. Ночівля на території Німеччини.

День 9 - Лондон День 9 - Лондон День 9 - Лондон  
День 10.

Львів

Сніданок. Виїзд на Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
Готель 2-3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
• Поромні переправи за маршрутом
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Обов'язкова доплата за каюту на поромі Amsterdam- Newcastle.
Низький сезон на людину:
4-х місна без вікна 26Є / 4-х місна з вікном 30Є
2-х місна без вікна 38Є / 2-х місна з вікном 46Є
1-но місна без вікна73Є / 1- но місна з вікном 93Є
Високий сезон на людину (червень, липень, серпень):
4- х місна без вікна 41Є / 4-х місна з вікном 46Є
2-х місна без вікна 51Є / 2 –х місна з вікном 66Є
1-но місна без вікна 128 Є / 1-но місна з вікном 138Є
Сніданок на поромі 18Є
• Факультативні екскурсії та рекомендовані програми.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• 9 обідів або вечерь = 180 євро.
• Доплата за мед. Страховка старше 60 років
Консульський збір Великобританії = 130 €
Оплачують все, пільгових категорій немає.
Консульський збір Німеччини + Візовий Центр = 35 € + 22 €
Візовий центр оплачують все.
Консульський збір не оплачують Категорії громадян, звільнені від оплати Консульського збору за договором про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.


Документи:

ВІДКРИВАЄТЬСЯ ВІЗА ВЕЛИКОБРИТАНІЇ і транзитна віза НІМЕЧЧИНИ.
- ВІЗА ВЕЛИКОБРИТАНІЇ
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/445
- ВІЗА НІМЕЧЧИНИ
https://www.akkord-tour.com.ua/tour-doc.php/country_id/6

ВАЖЛИВО:
Доплата за одноместное размещение + 300 евро/тур. 
• Туристы, путешествующие одни, могут быть размещены в трехместных номерах, где третья дополнительная кровать или диван!!!
• При заказе трехместного номера, для туристов, путешествующих в составе троих человек: размещение может быть два основных места и третья дополнительная кровать или диван!!
Время приема документов указывается в Подтверждении Заказа.
• Фирма оставляет за собой право изменять количество, порядок и время экскурсий или заменять их на равноценные.
Горячие напитки (чай, кофе) в автобусе готовиться НЕ будут. Во время переездов каждые 3-3,5 часа будут санитарные остановки, где будет возможность приобрести горячие напитки в кафе, автогрилях и т.д .
• Турист несет финансовую ответственность за порчу имущества отеля и автобуса.
• Минимальное кол-во для выполнения факультативной программы 30 человек.
Автобусное обслуживание в свободное время не предусмотрено.
• Компания - оператор оставляет за собой право вносить изменения в программу тура
без изменения общего количества услуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638