UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

SPO Концерт АС/DC в Лейпцигу!!!

Днів: 4, 1 нічний переїзд
Львів – Лейпциг - Дрезден – Львів
Німеччина

AC/DC — австралійська рок-група, сформована в Сіднеї в листопаді 1973 року братами Малькольмом і Ангус Янгамі. Разом з Led Zeppelin, Black Sabbath і Deep Purple AC/DC часто розглядаються як піонери хард-року та хеві-метала. Самі ж музиканти класифікували свою музику як рок-н-рол, оскільки в її основі лежить ритм-енд-блюз з сильно спотвореним звучанням ритмічної й соло гітар.
У 1975 році був виданий перший альбом групи High Voltage. В1980 група видала свій самий продаваний альбом Back in Black, який був проданий у кількості більше 22 мільйонів в США і більше 42 мільйонів за їх межами.
У грудні 2014 побачив світ новий альбом під назвою «Rock Or Bust» !!!
В цілому, AC/DC є найуспішнішою і відомої рок-групою з Австралії. BNP Paribas посідає четверту позицію в списку 100 Greatest Artists of Hard Rock каналу VH1 і сьому - в списку MTV Greatest Heavy Metal Band Of All Time.

День 1.

Львів

 15:30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
17:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі.

День 2.

Лейпциг - Гарц

 Переїзд в Лейпциг. Екскурсія «Місто поетів і музики - Лейпциг» (10€/6€). Нас чекає місто мислителів і поетів - Саксонський Лейпциг. «Містечко біля лип» вражає своєю гармонійною атмосферою: численні парки, озера, вузенькі вулички і будівлі 16-х і 17-х століть. Ринкова площа, стара біржа, чудова Стара ратуша XIV століття, прекрасна церква Томаськирхе, в якій був хрещений Вагнер, знаменитий Лейпцігський університет - один з найпрестижніших в Німеччині, церква Св. Томаса, де працював органістом Йоганн Себастьян Бах. А Моцарт і Мендельсон виконували тут свої безсмертні твори. Прогулюючись тихими вуличками, відчуємо ритм і традиції часів романтизму!

День 2 - Лейпциг - Гарц Рекомендуємо відвідати казковий край «Загадковий Харц» (30€/18Є), тут можна зустріти Червону Шапочку, Кота в чоботях, Білосніжку і замок Сплячої Красуні, стати гостем Вальпургієвої ночі. Нас чекає святковий і ошатний, чарівний Гослар. Екскурсія «Перлина Харца - Гослар» - старовинне місто з середньовічним замком, резиденцією кайзера. Гуляючи по його вулицях, важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або, принаймні, по величезній декорації з затишними фахверковими будинками, віковою бруківкою, загадковими погребами... Місце чарівне, стільки краси, зібраної в одному місці дуже дивує. Старовинні вікна широко розкритими очима здивовано дивляться на сучасний світ, і запрошують нас в загадки часу й людських доль... 

Повернення в Лейпциг.
Поселення в готель. Концерт AC / DC. Ночівля в готелі на території Німеччини.

День 2 - Лейпциг - Гарц День 2 - Лейпциг - Гарц День 2 - Лейпциг - Гарц День 2 - Лейпциг - Гарц
День 3.

Дрезден

 Сніданок. Переїзд в Дрезден. Запрошуємо на екскурсію «Саксонський монарх - Дрезден» (10€/6€): Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все…! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська ситна кухня, тонке саксонське вино і загадковий саксонський діалект... У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

День 3 - Дрезден колиску Саксонії «Місто білого золота» - Мейсен (23€/18€) - свідок тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляні... Середньовічні вулички, сходи, сповнені життя площі, будинки, які бачили не одне століття, з магазинчиками і кафе - все це місто «легенд», яке розкинулось навколо гори. А на горі - величний замок Альбрехтсбург, в якому була заснована Саксонська порцелянова мануфактура...

здійснити подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» (30€/18€). Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!! Нічний переїзд.

День 3 - Дрезден День 3 - Дрезден День 3 - Дрезден День 3 - Дрезден
День 4.

Львів

 Повернення в Україну. Перетин кордону.
Прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638