UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
«
»

Закарпатське пиво: Гуцульська крафтова броварня "Ципа"

Закарпатське пиво: Гуцульська крафтова броварня "Ципа"

Закарпатське крафтове пиво, Україна (Ukraine). Аккорд-тур екскурсія “Дегустація крафтового напою” в Гуцульська крафтова броварня Ципа. Дегустація пива в селі Кваси на Закарпатті. Все про пивоваріння: екскурсія броварнею, історія виготовлення пива та дегустація різних сортів пива - від ягідного до лактозного. Їдемо в Пивоварня Ципа - топові види пива ручної роботи та фірмовий магазин Tsypa Brewhouse.

ПИВОВАРНЯ ЦИПА, ЦІКАВІ ФАКТИ:

  • Гуцульська крафтова броварня "Ципа" (Hutsulʹsʹka Kraftova Brovarnya "Tsypa") заснована ще в 2015 році в українському селі Кваси, що на Закарпатті. Назва пивоварні Ципа з'явилась через спеціальні чани у вигляді яєць, де проходить процес бродіння пива. Таким чином, пиво "Ципа" як і пташенята з'являється на світ з яйця.
  • Дегустація пива? Світле пиво, темне пиво, нефільтроване пиво! Ципа пивоварня готує пиво на будь-який смак. Всього на гуцульській броварні виготовляється близько 16 сортів пива.
  • Що таке крафтове пиво? Пивовари кажуть, що крафтове пиво неможливо порівнювати з напівфабрикатами з великих заводів. Адже домашня пивоварня виготовляє закарпатське пиво невеликими партіями та надає свободу та простір для шалених експериментів.
  • Як відбувається крафтове пивоваріння? Всі види крафтового пива мають варитися виключно з натуральних інгредієнтів, де вміст солоду складає - не менше 50%. Інші пивні добавки служать тільки для поліпшення або змінення смаку. Це можуть бути ягоди або трави.
  • Екскурсія на пивоварню Ципа? Завітавши на екскурсію пивоварнею, туристам видадуть спецодяг і проведуть в зал, де готується Ципа пиво на німецькому обладнанні "Braumeister". Екскурсовод нам розповість про багатовіковий досвід карпатського пивоваріння, навіщо ці металеві бочки та які існують тонкощі приготування пива ручної роботи.
  • Де можна купити пиво Ципа? На території заводу працює фірмовий магазин "Tsypa Brewhouse", де можна придбати унікальні сорти крафтового пива від броварні, фірмові сири, каву та іншу сувенірну продукцію.
00:00 – Що таке крафтове пиво? Гуцульська крафтова пивоварня Ципа.
00:26 – Крафтове закарпатське пиво? Все про пивоваріння та види пива.
01:04 – Аккорд-тур екскурсія броварнею? Дегустація крафтового напою.

 

Закарпатське пиво: Гуцульська крафтова броварня Ципа
https://www.accordtour.com/images/header/akkord_logo_ua.png

Інші новини

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638