Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мільйон барвистих картинок

"Позитивний, насичений і дуже красивий тур!"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 15 серпня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Тур "В гостях у Швейцарії" сподобався своєю насиченою програмою та доброю організацією. Все, що ми бачили - міста, містечки, об'єкти природи - все було дуже красиве. Гори, водоспади, озера Швейцарії та Австрії - це те, на що хочеться дивитися і дивитися!

Де-які міста відвідувала вдруге - Прага, Цюрих, Люцерн (була в них у інших турах). Але до них хочеться повертатись ще і відкривати кожного разу щось нове для себе. У Празі в нас був цілий день. Хтось вибрав екскурсії, а хто гуляв по місту самостійно. Задоволені зосталися усі. Добре, що готель був за кілька зупинок метро від центу. Доречі один з кращих готелів у турі.

День у Баварії - це можливість побачити Нойшванштайн і ліс та озеро біля нього, відвідати багато прикрашену церков при монастирі Етталь у красивому містечку та... побувати у казковому селищі, захованому між гір - Обераммергау. Кожен домик там має розпис на казкову або релігійну тему. Гуляючи зайшла у магазинчик і... перенеслась посеред літа і спеки в + 30 до новорічних і різдвяних свят - стоять прикрашені ялинки, горять гірлянди, на полицях лускунчики. Магазин новорічних прикрас! Дивно, бо у нас всі ці іграшки продають тільки перед святами. А ще там є дуже смачні тортики з ягодами, цікаві роботи з дерева і багато квітів на вікнах.

Що сказати про екскурсії у Швейцарії - треба їхати і дивитися. Для мене було і радісно і дивно, що у нас відбулися абсолютно усі заплановані екскурсії (бо знаю з попередніх закордонних поїздок, що таке відбувається не часто, особлико коли дивлюсь по мапі розташування екскурсійних об'єктів і приблизно рахую кілометраж - така вже я дотошна туристка)! За це хочу подякувати організаторам туру і нашій супроводжуючій, якою була Тетянка Лемеха. Дуже гарна дівчинка і як людина, і як організатор!

Єдине, чого не вистачило у турі - запланованого, хоч на годинку, відпочинка біля озера на дозволеному пляжі. Бо дуже важко було у спеку слухати екскурсовода, що ми приїхали тільки подивитися на озеро, а купатися у цьому місці заборонено! Де-хто з хлопців та чоловіків всеж занурився по-тихеньку у воду, щоб ніхто не бачив.

У цілому тур не важкий. Без довготривалих переїздів (не рахуючи транзитних першого та останнього днів). До готелів ми приїздили о 23.30,00.30. Але часу на відпочинок було достатньо.

Цей тур можно віднести до таких, в які хочеться поїхати ще. По-перше тому що він добре спланован, а по-друге за час екскурсій не встигаєш надивитися і надихатися усією красотою, що кожну хвилину тебе оточує напротязі подорожі!

Інші відгуки Анна

Календарь 08.08.2021 - відгук на тур Південне сонце України!
Голосов 0
Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури