UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Літні дні, як ви прекрасні!
З літа ми прощатися не згодні...

Теплі літні деньочки!
Відпочинок на морі в Албанії

Днів: 13, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Дуррес
Львів – Мукачеве – Белград Дуррес (8 ноч. на морі) – Скоп'є – Чернівці – Тернопіль – Львів
Албанія
Північна Македонія
Румунія
Сербія
Назад

Травень '24

  17   29

Червень '24

  10   22

Липень '24

  4   16   28

Серпень '24

  9   21

Вересень '24

  2   14   26

Жовтень '24

  8
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Мукачево
Сербія:  
Белград

... 9 днів на морі ... 

!!! В вартості туру екскурсії по Белграду і  Скоп'є!!!

Є змога відвідати: Музей Ніколи Тесли в Белграді, Крую, Тірану, Гірокастру, Бутринт і Берат в Албанії, Боко-Которську бухту в Чорногорії, каньйон Матка в Північній Македонії.

День 1.

ЛьвівМукачево

Прибуття у Львів. Збір на залізничному вокзалі Львова. Відправлення в тур. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордону. Переїзд в Сербію. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
День 2.

Белград

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Белград.

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Його стародавні стіни бачили готів та франків, кельтів і римлян, слов'ян і турків. Екскурсія містом, в якому панує неповторна атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії, а химерна суміш східної і західної культур створює таємниче зачарування - подарує незабутні враження.

Музей Ніколи Тесли

(Дорослий: 18€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
Єдиний офіційний музей великого винахідника Ніколи Тесли знаходиться в Белграді. У музеї зберігаються оригінали документів, особисті речі Ніколи Тесли, а також фотографії та щоденники великого винахідника.

Вечеря в традиційному сербському ресторані

(Дорослий: 33€ / Діти: 31€)
В районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомитися зі справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і ... чудового настрою...
Обід в традиційному сербському ресторані  - відеоогляд
Орієнтовно о 23:00 виїзд з Белграду, нічний переїзд в Албанію.
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 3.

Дуррес

Нас зустрічає Албанська Рив'єра... Переїзд в Дуррес. Стародавнє місто Дуррес веде свою історію з 627 року до н.е. Відомо, що Цицерон захоплювався красою Дурресу, а поет Катулус називав його терасою Адріатичного моря. Сьогодні місто - друге за величиною в Албанії та її головний морський порт. Серед головних визначних пам'яток: стародавні стіни візантійського міста і величезний амфітеатр, археологічний музей, Венеціанська вежа та інші ... Вільний час. Відпочинок на Адріатичному узбережжі. Поселення в готель після 14:00. Ночівля в готелі.
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 4 - 10.

КруяТиранаОхрид

Відпочинок на Адріатичному узбережжі. Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії (оплачуються додатково):

Середньовічне місто Круя і столиця Албанії – Тірана

(Дорослий: 36€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
На вершині гори Сарі Салатики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з ім'ям національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий базар. Переїзд до Тірани. У долині між гір на узбережжі річки Ішм розташована столиця Албанії - Тірана. Місто веде свою історію з мечетей закладених правителем Османської імперії Сулейманом Пашею на початку XVII ст. За 400 років, що минули з того знаменного моменту, Тірана встигла збагатіти спорудами помпезної турецької та витонченої італійської архітектури, ґрунтовно розширитися і перетворитися в цілком сучасне місто ... У вільний час любителі шопінгу зможуть відвідати один з найбільших торгово-розважальних центрів "CityPаrk", а цінителі природи піднятися по канатній дорозі на гору Дайті.
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд

Охрид і Охридське озеро

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Охрид - «слов'янський Єрусалим» - відеоогляд

Гірокастра-Бутринт

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Гірокастра - відоме, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху лицарів і лицарських боїв. Пройшовши по вузьких, мощених каменем вуличкам з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя. Переїзд в Бутринт. Бутринт - стародавнє місто в Албанії, заснований греками задовго до н.е. і став столицею невеликого царства Епір. Поселення знаходилося на березі затоки, має вихід в Іонічне і Адріатичне моря. Місто зберегло безліч пам'яток археології, що відбивають різні періоди розвитку міста. Далі, нас чекає переїзд на морський курорт Саранда і відпочинок на узбережжі Іонічного моря.
Гірокастра-Бутринт

Боко-Которська затока

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
В затоку входять чотири протоки і сім островів, а вздовж Боко-Которської бухти проходить ланцюг старовинних середньовічних міст, серед них Котор - місто з більш ніж двотисячною історією. За його фортечними стінами знаходяться справжні архітектурні шедеври, такі як годинникова вежа 17 століття, собор Святого Трифона - покровителя і захисника міста, церква Св. Луки, церква Св. Анни, церква Св. Марії, палац герцога і театр Наполеона, які представляють лише невелику частину багатства Котору. Вільний час. Можна піднятись кам'яними сходами з крутими східцями до фортеці, яка знаходиться на висоті 260 м, і з якої відкривається неймовірно красивий вид на місто.
Екскурсія однією з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которською - відеоогляд

Берат

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
місто-музей, відоме ще як "місто тисячі вікон", оскільки більшість старих будівель міста прикрашені вікнами. Місто розташоване біля підніжжя гори Томор зі старовинною фортецею на одному з пагорбів, звідки Вашому погляду відкриється чудовий вид на древнє місто. В самому місті є декілька мечетей XV століття і велика кількість візантійських православних церков. В деяких церквах і по сьогоднішній день збереглись фрески відомого художника Онуфрія і його школи, а також роботи інших пізніших відомих шкіл фресок та ікон балканського регіону.
Берат - відеоогляд

Екскурсія до озера Коман

(Дорослий: 60€ / Діти: 43€ + вх. квиток)
Часто Албанію називають останньою загадкою Європи. Сьогодні нас чекає Екскурсія в Албанські Альпи – одну з найколоритніших та нерозгаданих провінцій. Добратись сюди можна пройшовши нелегкий шлях, доріг тут немає, а місцеві жителі пов'язані із зовнішнім світом тільки старим плавучим автобусом, який ходить раз в день. І нас чекає річна прогулянка, водним маршрутом через невідомі фіорди Албанії, пливучи, мимоволі забуваєш про міську метушню і насолоджуєшся фантастичними пейзажами незайманої, практично дівочої албанської природи, від краси крутиться голова, від повітря п'янієш.

Дубровник

(Дорослий: 60€ / Діти: 51€)
одне з найкрасивіших міст Європи. Місто розташоване на скелі, біля самого моря. Рідко де можна зустріти таку красу, гармонію та велич. «Той, хто шукає рай на землі, повинен відвідати Дубровник» - так оцінив Бернард Шоу це дивовижне місто. Під час пішохідної екскурсії містом нас чекає знайомство з історією старого Дубровника та його головними визначними пам'ятками.
Дубровник
Дубровник
Дубровник
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 4 - 10 - Круя – Тирана – Охрид
День 4 - 10 - Круя – Тирана – Охрид
День 4 - 10 - Круя – Тирана – Охрид
День 4 - 10 - Круя – Тирана – Охрид
День 11.

Скоп'є

Сніданок. Відпочинок на морі. Виселення з готелю до 11:00 (речі можна залишити в камері зберігання готелю). У другій половині дня виїзд з курорту, переїзд в Північну Македонію. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 11 - Скоп'є
День 11 - Скоп'є
День 11 - Скоп'є
День 11 - Скоп'є
День 12.

каньйон Матка

Сніданок. Виселення з готелю. Пересування в Скоп'є на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно).

Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(входить у вартість туру)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.
Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Нічний переїзд в Україну.
День 12 - каньйон Матка
День 12 - каньйон Матка
День 12 - каньйон Матка
День 12 - каньйон Матка
День 13.

ЧернівціТернопільЛьвів

Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачево - 12:00, до Львова - 16:00.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".

 

Важливо:
• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються;
• Туристи, що подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах, де третє ліжко - додаткове або диван;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Місця збору і посадки туристів по маршруту:
Львів – головний залізничний вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг - праворуч від головного входу, за сквером);
Мукачево – заправка OKKO (вул. Лавківська, 1-в, об'їзна дорога міста);
• Компанія не несе відповідальність за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах і погодні умови;
• Туристична компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг.
 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• city tax (міський туристичний податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638