UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ну як же тут не лайкнути ?

Літній хіт – Монтенегро!

Днів: 11, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Курорт: Будва
Одеса - Бухарест - Велико-Тырново - Будва (7 днів на морі) - Бухарест - Плоешти - Одеса
Готель: VILA LUX 3*
Готель: Vila Bojana 3*
Готель: BUTUA 4*
Албанія
Болгарія
Румунія
Сербія
Чорногорія
Назад

Травень '24

  6   23

Червень '24

  9   26

Липень '24

  13   30

Серпень '24

  16

Вересень '24

  2   19

Жовтень '24

  6
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса
 – 
Ізмаїл
Румунія:  
Бухарест

Є змога відвідати: Скадарське озеро, Цетинє, Ловчен, Негуши, Острог і Боко-Которську бухту в Чорногорії ...

!!! У вартості туру – екскурсії по Велико-Тирново, Скоп'є та Бухаресту!!!

День 1.

ОдесаБухарест

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). Перетин кордону. Переїзд в Бухарест. Поселення в готелі.

Therme Bucurest

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)

В комплексі 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).

Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 1 - Одеса – Бухарест
День 2.

БухарестВелико-Тирново

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Велико-Тирново.
Екскурсія

Столиця Другого Болгарського королівства - Велико Тирново

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає екскурсія по одному з найдревніших міст Болгарії - Велико-Тирново. Перлина болгарської архітектури, живопису та літератури. Місто побудоване на трьох пагорбах Царевец, Трапезіца і Світо-гора, в 1393году було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін був побудоване заново…

Арбанаси

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
колись місто було набагато більшим поселенням. У 1530 році воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Місто відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах, нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином.
Арбанаси - відеоогляд

Парк Міні Болгарія

(Дорослий: 10€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
У парку розміщені найвідоміші об'єкти, які варто побачити в Болгарії: меморіальна церква св. Олександра Невського, Національний театр ім. Івана Вазова, монастир святого Іоанна Ріла, Бачковский монастир, храми і замки Болгарії в мініатюрі. Приємним бонусом для туристів, що відвідують екскурсію в парк буде кава, вода або морозиво (на вибір).
Нічний переїзд в Чорногорію.
День 2 - Бухарест – Велико-Тирново
День 2 - Бухарест – Велико-Тирново
День 2 - Бухарест – Велико-Тирново
День 2 - Бухарест – Велико-Тирново
День 3.

Відпочинок на Адріатичному морі ЧорногоріїБудва

Нас зустрічає Будванська Рив'єра... Ласкаве сонце, теплий пісок, синє море, таємничий шум хвиль - це і є опис Будванської Рив'єри, центру чорногорського пляжного туризму. Курорт Будва - один з найпопулярніших в Чорногорії. Затишне Старе місто, оперезане фортечною стіною, славиться своїми маленькими площами, численними кафе, ресторанами і магазинами. У Новому місті знаходиться більшість готелів, ресторанів, дискотек і простягається легендарний Слов'янський пляж. Тут можуть чудово провести час і ті, хто бажає тиші і самоти, і ті, хто хоче активного повноцінного відпочинку з безліччю всіляких розваг. Вільний час. Відпочинок на Адріатичному узбережжі. Поселення в готель після 14:00. Ночівля в готелі.
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Чорногорії – Будва
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Чорногорії – Будва
День 3 - Відпочинок на Адріатичному морі Чорногорії – Будва
День 4 - 8.

Відпочинок на Адріатичному узбережжіСкадарське озероКоторЦетинєЛовченНегушиДубровникТиранаКруяСветі-СтефанХерцег-Новий

Сніданок. Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Вечір з національним колоритом

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
з дегустацією вина, ракії, лікеру і вечерею у сімейному винному погребі.

Екскурсія найбільшим озером Балкан – Скадарським

(Дорослий: 55€ / Діти: 43€)
Воно має статус національного парку, через який проходить кордон між Чорногорією та Албанією. Скадарське озеро відоме своєю неповторною красою, багатою флорою та фауною (це єдине у Європі місце, де ще можна зустріти рожевих пеліканів). Також ми побачимо селища рибалок, у яких зберігся справжній дух провінційної Чорногорії та традиції гостинності.
Екскурсія на катері найбільшим озером Балкан – Скадарським - відеоогляд

Экскурсия по одній з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которській

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Вздовж затоки проходить ланцюг античних та середньовічних містечок, серед яких виділяється Котор – місто з більш ніж двохтисячолітньою історією. За його міськими мурами знаходяться такі шедеври архітектури, як годинникова башта, собор Святого Трифона – покровителя та захисника Котору, церква Святого Луки, церква Святої Анни, церква Святої Марії, герцогський палац та театр Наполеона. У вільний час можна піднятися сходами у фортецю, звідки відкривається неймовірний краєвид на місто.
Екскурсія однією з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которською - відеоогляд

Серце Чорногорії. Цетинє – Ловчен – Негуши

(Дорослий: 41€ / Діти: 36€)
Сьогодні ми відправляємося у стародавню столицю Чорногорії – Цетинє. Місто вважається духовним та культурним центром країни. Ми відвідаємо відомий місцевий монастир, у якому зберігаються мощі Святого Петра Цетиньського та дві унікальні християнські реліквії – рука Святого Іоанна Хрестителя, якою він хрестив Ісуса, та частина хреста, на якому був розп’ятий Ісус. Далі ми проїдемо через надзвичайно гарні місця, відомі як «Кам’яне море Чорногорії», до гори Ловчен, з якої відкривається чудовий краєвид на долину Цетинє. На останок ми заїдемо у село Негуши, що славиться своїми делікатесами: пршутом (копчений окорок), сиром та смачною медовухою. Під час екскурсії – невеличка зупинка для дегустації та придбання місцевих виробів.
Цетинє – Ловчен – Негуши - відеоогляд

Дубровник

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Нас зустрічає одне з найкрасивіших міст Європи. Місто розташоване на скелі, біля самого моря. Рідко де можна зустріти таку красу, гармонію і велич. "Той, хто шукає рай на землі, повинен відвідати Дубровник" - так оцінив Бернард Шоу це дивовижне місто. Під час пішохідної екскурсії по місту нас чекає знайомство з історією старого Дубровника і його головними визначними пам'ятками.
Дубровник - відеоогляд
Дубровник - відеоогляд
Дубровник - відеоогляд

Середньовічне місто Круя і столиця Албанії – Тірана

(Дорослий: 36€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
На вершині гори Сарі Салатики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з ім'ям національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий базар. Переїзд до Тірани. У долині між гір на узбережжі річки Ішм розташована столиця Албанії - Тірана. Місто веде свою історію з мечетей закладених правителем Османської імперії Сулейманом Пашею на початку XVII ст. За 400 років, що минули з того знаменного моменту, Тірана встигла збагатіти спорудами помпезної турецької та витонченої італійської архітектури, ґрунтовно розширитися і перетворитися в цілком сучасне місто ... У вільний час любителі шопінгу зможуть відвідати один з найбільших торгово-розважальних центрів "CityPаrk", а цінителі природи піднятися по канатній дорозі на гору Дайті.
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд
Середньовічне місто Круя і столиця Албанії Тірана - відеоогляд

Чудотворний монастир Острог

(Дорослий: 38€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Небагато на Землі знайдеться місць, однаково шанованих послідовниками православної, католицької на мусульманської віри. Але монастир Острог, видовбаний у скелі на висоті 900 м над рівнем моря – саме таке місце. Тут немає значення хто ти, важлива тільки ціль твого візиту в це видатне місце. Перше враження: монастир буквально висить у повітрі. Ця святиня вже більше п’яти століть притягує до себе численних паломників з усього світу. Тут зберігаються мощі Святого Василя Острожського – цілителя усіх хворих, а неподалік знаходиться джерело святої води.
Чудотворний монастир Острог - відеоогляд
День 4 - 8 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Скадарське озеро – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши – Дубровник – Тирана – Круя – Светі-Стефан – Херцег-Новий
День 4 - 8 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Скадарське озеро – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши – Дубровник – Тирана – Круя – Светі-Стефан – Херцег-Новий
День 4 - 8 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Скадарське озеро – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши – Дубровник – Тирана – Круя – Светі-Стефан – Херцег-Новий
День 4 - 8 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Скадарське озеро – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши – Дубровник – Тирана – Круя – Светі-Стефан – Херцег-Новий
День 9.

Скоп'є

Сніданок (ланчбокс). Раннє виселення з готелю.

Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(входить у вартість туру)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Нічний переїзд в Румунію.
День 9 - Скоп'є
День 9 - Скоп'є
День 9 - Скоп'є
День 10.

Бухарест

Екскурсія

Місто парадоксів і контрастів, Бухарест

(входить у вартість туру)
поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого, неповторного колориту. Оглядова екскурсія по місту: площа Конституції, площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти нього розташований палац першого румунського короля Карла Першого, у якому розташований Музей мистецтв.
Поселення в готелі.

Палац Парламенту

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Для всіх бажаючих відвідини Палацу Парламенту. Гігантське творіння колишнього румунського диктатора Миколи Чаушеску внесено до Книги рекордів Гіннеса як найбільша адміністративна будівля у світі після Пентагону. Безумовно, воно заслуговує на особливу увагу, вражаючи своєю масштабністю і незвичністю. Обсяги будівництва були настільки величезними, що виробництво килимів відбувалося прямо на місці. Чого варті, наприклад, гардини, які важать більше 3 тонн, або 5 - ти тонна люстра.

Палац Котрочень

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Одним з найкрасивіших палаців Румунії по праву вважається Котрочень. Розкішна королівська резиденція принца Фердинанда і принцеси Марії, сьогодні служить резиденцією румунського президента. Пропри це, в палаці розташований музей, який ми зможемо відвідати.

Therme Bucurest

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)

В комплексі 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).

Ночівля в готелі.
День 10 - Бухарест
День 10 - Бухарест
День 10 - Бухарест
День 10 - Бухарест
День 11.

ІзмаїлОдеса

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Одесу. Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл - 20:00, в Одесу – 23:50. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Можливі варіанти розміщення в Будві по програмі туру "Літній хіт - Монтенегро!"
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:

• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• проживання по маршруту в готелях на базі сніданків;
• у випадку коли вік туриста сягає більше 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• три екскурсії згідно програми туру.

Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:

• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• для громадян України:
консульський збір Болгарії - 35 € ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ В РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму).

ВАЖЛИВО:
• Місця посадки і висадки туристів по маршруту:
Одеса - площа Куликове поле 1;
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна в готелі та в автобусі.
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• рекомендовані програми;
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638